Disclaimer

Algemeen
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Praktijk voor Lichaam en Brein is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geen medisch advies
Praktijk voor Lichaam en Brein aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Externe links
Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Praktijk voor Lichaam en Brein worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Praktijk voor Lichaam en Brein heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Copyright
De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Praktijk voor Lichaam en Brein.

Foutmeldingen website
Als een webpagina, plaatje of e-mail adres het niet doet, of er zijn andere technische problemen, dan willen we graag dat u dit doorgeeft aan Praktijk voor Lichaam en Brein via ons contactformulier.

 

disclaimer