Praktijk voor Lichaam en Brein opent vestiging in Amsterdam per 1 oktober 2017

Praktijk voor Lichaam en Brein ondersteunt al jaren lang mensen uit de regio Haarlem – Spaarndam bij het bereiken van meer lichamelijke, emotionele en mentale vitaliteit. We voelden ons dan ook zeer vereerd toen het landelijk opleidingsinstituut NCH ons vroeg om ook een vestiging in Amsterdam te openen, zodat Amsterdamse cliënten minder ver hoeven te reizen.

Op 1 oktober a.s. gaan de deuren open van onze ruime locatie in Amsterdam. Nijenburg 75 ligt in Amsterdam Buitenveldert en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

We hebben Alex Meza aangetrokken om de vestiging Amsterdam te bemensen. Alex is een ervaren neurotherapeut die jarenlang vele cliënten heeft geholpen om hun vitaliteit weer te herwinnen. Daarnaast zullen ook Jaap Hijmans en Liesbeth Kater met enige regelmaat de cliënten in de nieuwe vestiging behandelen.

We zien ernaar uit om ook vanuit Amsterdam onze cliënten met bewezen én vernieuwende methoden en technieken te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Binnenkort zullen we data voor de opendagen bekend maken. We houden u op de hoogte.

Hartelijke groet,

Het team voor Lichaam en Brein

Jaap Hijmans
Liesbeth Kater
Alex Meza